Retourbeleid Aniball

(het onderstaande retourbeleid geldt alleen voor wanneer u een volledige Aniball geboortetrainer heeft besteld bij Aniball.nl. Dus niet bij andere websites, voor andere producten of wanneer u alleen de losse silicone ballon besteld heeft)

Wij begrijpen dat de aankoop van de Aniball een behoorlijke investering kan zijn en dat je je geld goed wilt besteden. Om onzekerheid weg te nemen hebben wij ervoor gekozen om onze klanten een “testperiode” te geven. Dat betekent dat je, wanneer de Aniball uit de verpakking is gehaald en uitgeprobeerd, tot twee weken vóór je bevalling de tijd hebt om het product voor retour aan te melden en op eigen kosten retour te sturen. Je kunt dit doen door een mailtje te sturen naar info@aniball.nl. Let op! Het aanmelden voor retour kan dus tot maximaal twee weken vóór je uitgerekende datum. Wanneer wij het volledige product retour hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) binnen 14 dagen terug op de rekening waarmee het betaald was.

Tip!

Het duurt normaal gesproken een aantal dagen om te wennen aan de oefeningen met Aniball, daarom raden wij aan om niet direct na één keer proberen het product te retourneren. Oefen één of twee weken met de Aniball (zwangerschapsweek 37 en 38) en bepaal daarna of je het wilt behouden.

Wat gebeurt er met mijn geretourneerde Aniball?

Uiteraard wordt een geretourneerde Aniball niet opnieuw verkocht. De Ballon wordt weggegooid en andere onderdelen (die dus niet in de vagina komen) worden, na grondig te zijn gereinigd, hergebruikt. Deze extra service kost ons tijd en geld, maar we doen dit omdat wij geloven in het product en om klanten een gerust gevoel te geven bij het aanschaffen van Aniball.

*Voor andere producten geldt het normale retourbeleid, zoals je kunt vinden op onze klantenservicepagina.