Ervaringen

Daniëlle de Louw

Verloskundige bij Elle! Vrouw & Geboortezorg.

Geboortetrainer Aniball wordt door verschillende deskundigen/verloskundigen aanbevolen. Zo ook door Danielle de Louw, die met haar praktijk Elle! Vrouw & Geboortezorg de oefeningen met Aniball actief onder de aandacht brengt en dit medische product ook via de praktijk verkoopt aan haar cliënten.

Wij stelden Danielle vijf vragen:

Hoe ben je voor het eerst met Aniball in aanraking gekomen?
Waarom raad je Aniball bij je cliënten aan?
Wat vind jij het grootste voordeel van Aniball?
Breng je Aniball actief onder de aandacht bij jullie cliënten? Zo ja, wanneer?
Wat zijn de reacties van je cliënten die met Aniball geoefend hebben?

Wij stelden Danielle vijf vragen:

  1. Hoe ben je voor het eerst met Aniball in aanraking gekomen?
  2. Waarom raad je Aniball bij je cliënten aan?
  3. Wat vind jij het grootste voordeel van Aniball?
  4. Breng je Aniball actief onder de aandacht bij jullie cliënten? Zo ja, wanneer?
  5. Wat zijn de reacties van je cliënten die met Aniball geoefend hebben?

Aniball wordt door verschillende deskundigen/verloskundigen aanbevolen. Zo ook door Danielle de Louw, die met haar praktijk Elle! Vrouw & Geboortezorg de oefeningen met Aniball actief onder de aandacht brengt en dit medische product ook via de praktijk verkoopt aan haar cliënten.

Wij stelden Danielle vijf vragen:

  1. Hoe ben je voor het eerst met Aniball in aanraking gekomen?
  2. Waarom raad je Aniball bij je cliënten aan?
  3. Wat vind jij het grootste voordeel van Aniball?
  4. Breng je Aniball actief onder de aandacht bij jullie cliënten? Zo ja, wanneer?
  5. Wat zijn de reacties van je cliënten die met Aniball geoefend hebben?

Daniëlle de Louw

Verloskundige bij Elle! Vrouw & Geboortezorg.

“Ik ben heel blij dat ik heb geoefend met de Aniball want ik geloof oprecht dat de bevalling van ons eerste kindje mede hierdoor super snel is gegaan (4,5 uur bezig geweest en maar één keer hoeven persen). Ik had maar één schaafwondje en hoefde niet gehecht te worden. Ik ben met 36 weken en een paar dagen begonnen met oefenen en ben tot iets over de 30 cm gekomen. Levering was ook snel. Ik raad de Aniball aan al mijn vriendinnen aan!”

Anna

Noord-Holland, 1e kindje

“Uitstekend. Levering zoals op site staat. Aniball heeft mij geholpen ter voorbereiding op de bevalling. Ik ben 4 werken van te voren begonnen met diameter van 16 cm. Na 3 weken zat ik op 29cm. Een dag later is mijn zoon geboren. Ik had alleen 2 kleine scheurtjes in mijn schaamlippen, verder niks. Ik beveel dit product hierbij zeker aan”

Janneke

Overijssel

“Ik ben erg blij dat ik met de aniball heb getraind. Het heeft mij echt vertrouwen gegeven dat ik het kan. Het is mij gelukt om tot 27 cm uit te persen.
Ik moet wel zeggen dat ik niet altijd even blij was. Het is nog niet zo makkelijk als het lijkt, je moet echt af en toe doorzetten. Dan stopte ik en begon ik overnieuw of ik sloeg een dag over.
Daarnaast is het de kunst om niet te hard te persen maar juist persen en dan even volledig ontspannen daaronder. Dan krijg je dat het ballonnetje er soepel uit gedreven wordt. Ik miste dit wel wat in de beschrijving.
Ik ben uiteindelijk niet uitgescheurd bij onze gezonde zoon van 8,5 pond. Ik heb slechts twee schrammetjes er aan over gehouden. Voor mij missie geslaagd en met vertrouwen de bevalling in gegaan. Zeker een aanrader!”

Willemijn

Friesland

“Ik was heel bang voor de bevalling en heb daarom dit ding aangeschaft. Het gaf me echt vertrouwen te weten dat ik iets van 26 cm uit kon persen (niet verder gekomen met trainen, want bevallen). Uiteindelijk niet geknipt en gescheurd! Ik weet natuurlijk niet hoe het gegaan was zonder de Aniball (en accupunctuur), maar heeft wel geholpen! Heel blij mee!”

Fem

Gelderland

“Met oefenen tot 26 cm gekomen in 2,5 week. Weeën gingen zeer snel, zo snel dat verloskundige maar net op tijd was. Ik had toen ook al persweeën, welke ik herkende doordat ik geoefend had met de aniball. Uiteindelijk wel een kleine knip nodig gehad (5 hechtingen) maar hier nauwelijks last van gehad. Zou product zeker aanraden.”

Laura

Noord-Holland

“Aniball heeft voor mij perfect gewerkt. Ik heb de Aniball aangeschaft omdat ik niet wilde inscheuren tijdens mijn eerste bevalling. Ik ben met 36 weken begonnen met oefenen met 22 cm en heb tot 30 cm kunnen oefenen. Met 40 weken en 3 dagen ben ik bevallen van een dochter met een hoofdomtrek van 34 cm. Ik had 1 schaafwondje maar verder ben ik volledig zonder scheuren of knippen op natuurlijke wijze bevallen. De uitdrijvingsfase duurde zelfs maar 4 minuten. Met 2 persweeën was ze er al. Dit dank ik mede aan het feit dat ik door Aniball al beter wist hoe het zou voelen en welke spieren ik aan moest gaan spannen.”

Roos

Noord-Brabant

“Tijdens het gebruik merkte ik dat het steeds makkelijker ging en dat ik de ballon steeds groter kon worden. Tijdens de bevalling was het gevoel tijdens het persen erg herkenbaar. Dit zorgde bij mij voor een stuk rust.”

Suzan

Gelderland

“Omdat ik erg bang was voor uitscheuren en de pijn bij de bevalling heb ik aniball aangeschaft. Ik ben 5 weken voor mijn uitgerekende datum begonnen omdat ik het gevoel had dat ik eerder ging bevallen. Uiteindelijk ben ik een dag voor de uitgerekende datum bevallen maar heb dus goed kunnen oefenen. In de laatste 2 weken heb ik niet meer elke dag geoefend omdat ik door de grootte van de ballon soms wat bloed had. Dan had ik de ballon toch te groot eruit laten gaan. Het grootste wat ik heb bereikt is 29,4 cm. Mijn bevalling is heel goed gegaan. Erg snel en 0 hechtingen! Wat een bijzondere ervaring! Het persen lukte goed doordat ik geoefend had met de ballon. Ik heb echt een hele fijne bevalling gehad. Of het echt door de aniball komt weet ik niet maar ik denk zelf dat het wel heeft geholpen.”

San

Noord-Holland

“Snelle bezorging en zeer tevreden over het product! Dankzij de Aniball kreeg ik vertrouwen dat mijn lichaam de bevalling aan kon en leerde ik welke spieren ik moest gebruiken en welke ontspannen. Mijn dochter is uiteindelijk met de vacuüm pomp gehaald en alle artsen en kraamzorg waren zeer verbaasd dat er niet geknipt hoefde te worden en dat ik niet eens een scheurtje had! Heeft dus zeker goed gewerkt!”

Suzanne

Zuid-Holland

“Op 28-5-2017 ben ik van een prachtig mannetje bevallen bij 40+4wk. Dit was de eerste zwangerschap en ivm angst voor inscheuren cq knippen ben ik bij ca 35wk begonnen met de Aniball. Op t moment van bevallen had ik getraind met de Aniball tot 31-32 cm. De bevalling ging heel vlot. Bij volledige ontsluiting was de kleine er na letterlijk 2x persen en toen de kleine geboren was kreeg ik te horen dat er totaal geen schade te zien was. Alsof ik niet bevallen was. De dagen erna voelde ik me uitstekend, nergens last van.

Kortom ik heb heel veel baat bij de Aniball gehad en daarbij reduceert dit de angst voor het inscheuren. Door het trainen wist je ook een beetje wat je te wachten stond wat fijn was. Ik zou iedereen dit aanraden en zelfs de verloskundige en gynaecoloog gaan dit aanbevelen zeiden ze nadat ze de resultaten bij mij zagen.”

S. B.

Rotterdam, 1st kind

“Ik dacht eerst die ballon past er nooit door, haha en ik dacht die recensies kloppen die wel?

Ik heb geoefend en wat ik fijn vond is dat je je bekkenbodemspieren traint en dat je leert wat persen is. ik denk dat ik daar veel aangehad heb. Uiteindelijk had ik de 30cm omtrek van de ballon. en toen… lag het in een stuit. Ze knippen standaard in bij stuitbevalling helaas. Ik wilde het eerst niet omdat ze het al standaard doen alleen wilde niet het risico lopen dat de baby er niet door kon. Denk wel eens achteraf dat het wel gekund had maar goed, zeker weten doe ik het niet.

M’n eerste bevalling duurde 3en half uur dus voor een stuitje heel snel. Denk niet dat dat door de ballon komt. Je weet maar nooit!”

Anetta

Groningen, 1st kind

“Na 6 jaar geleden tijdens de zwangerschap van mijn eerste kind een soortgelijk product gebruikt met als resultaat slechts 2 “schaafplekjes” door de bevalling te hebben opgelopen. Ik was snel na de bevalling weer helemaal de oude. Ook de bevalling zelf ging erg vlot. In 3 uur was onze zoon geboren. Nu 6 jaar later de Aniball besteld en 2 weken gebruik van gemaakt. Na een zwangerschap van 39+1 werd onze dochter in 1u en 45 minuten geboren en had ik maar 1 schaafplekje waarvan ik helemaal niets voelde. Na 1 dag lekker bedrust liep ik alweer (wel voorzichtig) rond. Voor mij heeft het product uitstekend gewerkt!”

Selina

Zuid-Holland, 2de kind

“Ik had wat twijfels of dit product nu echt zou voorkomen dat ik bij de bevalling zou inscheuren of ingeknipt moest worden. Maar, proberen kon altijd dacht ik.
Ik ben 4 weken voor de uitgerekende datum begonnen en ben tot 28 cm gekomen. Ik ben 5 dagen na de uitgerekende datum bevallen. Het persen heeft zo’n 10 minuten geduurd en ik had geen enkele hechting nodig. Voor een eerste bevalling was dit volgens de verloskundige echt bijzonder.
Ik kan niet anders dan concluderen dat de Aniball echt heeft geholpen!”

Judith

Zuid-Holland, 1st kind

Kyra Adriana Elgersma, schrijfster van de blog alittlebitpregnant.nl, nam vóór haar bevalling met ons contact op en heeft van ons een Aniball gekregen in ruil voor het delen van haar ervaring. Ze was er achteraf zo enthousiast over dat ze het zelf ook wil gaan verkopen.

“Toen kwam het verlossende woord: Alles is intact, je hebt geen schrammetje. THANK YOU ANIBALL!.”

Klik hier om haar blogpost te lezen

Alittlebitpregnant.nl

Blogpost

Op AllCindy.nl is een lange review over Aniball te vinden. Deze review is buiten Aniball.nl om geschreven en was dus niet gesponsord; we waren enkel blij verrast dat Cindy het heeft gekocht en er op haar blog over geschreven heeft.

Klik hier voor Cindy’s volledige review over Aniball

In de laatste alinea van haar blog staat foutief dat je 6 weken vóór de uitgerekende datum kunt beginnen, dit moet 4 weken zijn.

AllCindy.nl

Ongesponsorde blogpost